تحقیق شرکت تولید کننده رب گوجه فرنگی

تحقیق شرکت تولید کننده رب گوجه فرنگی

رفتن به سايت اصلي

تحقیق شرکت تولید کننده رب گوجه فرنگی

دسته بندي : عمومی » صنایع غذایی

جزئیات و دریافت

دانلود تحقیق با موضوع شرکت تولید کننده رب گوجه فرنگی،در قالب word و در 168 صفحه، قابل ویرایش، شامل:چكيدهبخش اول: كنسرو رب گوجه فرنگيمقدمهتاريخچه صنعت كنسروتاريخچة كنسروسازي در ايرانتوليد رب گوجه فرنگيفصل اول:1-1 پيدايش گوجه فرنگي2-1 تركيب شيميايي گوجه فرنگي3-1 كشت گوجه فرنگي4-1 برداشت گوجه فرنگي5-1 حمل گوجه فرنگيفصل دوم: 1-2 گزارش از شركت صنايع غذايي گلستان عصاره توليد كنندة رب گوجه فرنگي دلند2-2 نفشة ساختماني شركت3-2 روند توليد كنسرو رب گوجه فرنگي1-3-2 دريافت گوجه فرنگي2-3-2 شستشو3-3-2 سورت كردن4-3-2 خرد و له كردن5- 3-2 حرارت مقدماتي6-3-2 استخراج و تصفيه پالپ7-3-2 تغليظ آب گوجه فرنگي4-2 بسته بندي1-4-2 بسته بندي قوطي1-1-4-2 افزودن نمك2-1-4-2 پاستوريزاسيون3-1-4-2 پر كردن4-1-4-2 دربندي قوطي 5-1-4-2 تونل پخت6-1-4-2 تاريخ زدن7-1-4-2 بسته بندي قوطي2-4-2 بسته بندي اسپتيك5-2 انبارفصل سوم: تأسيسات1-3 ديگ بخار2-3 كمپرسور هواسان3-3 سيستم آبرساني4-3 سيستم فاضلاب6-3 سيستم اطفاي حريقفصل چهارم: آزمايشات كنترل كيفيتمقدمه1-4 آزمايشات فيزيكوشيميايي2-4 آزمون هاي ميكروبي3-4 بررسي ويژگي هاي ارگانولپتيكي4-4 ارزيابي دربندي قوطي5-4 آزمون هاي آب6-4 فرم ارزيابي محصولبخش دوم: شير و فرآورده هاي آنفصل پنجم:مقدمه1-5 تعريف شير2-5 خواص فيزيكي شير سالم3-5 اجزاي اصلي شير4-5 بي ثباتي تركيبات شيرفصل ششم: گزارش از كارخانة پگاه گلستان توليد كنندة شير پاستوريزه و فرآورده هاي آن 1-6 معرفي كارخانه 2-6 نحوة تأمين شير موردنياز مجتمع3-6 جمع آوري و حمل شير به كارخانه 4-6 فرايند دريافت شير خام5-6 اهميت كيفيت بهداشتي شير خام    فصل هفتم: فرآيند صنعتي شير1-7 جداسازي چربي و تميز كردن شير2-7 هموژنيزاسيون3-7 عمليات حرارتي    فصل هشتم: فرآورده هاي توليدي كارخانه1-8 شير1-1-8 شير پاستوريزه 2-1-8  شير استريليزه2-8 ماست1-2-8 خصوصيات شير  مصرفي در توليد ماست2-2-8 استارتر در توليد ماست3-2-8 مراحل توليد ماست4-2-8 ساختار تشكيل ماست3-8 پودر شيرخشك و پودر آب پنير1-3-8 پودر شيرخشك2-3-8 پودر آب پنير3-3-8 بسته بندي4-3-8 موارد مصرف5-3-8 كنترل كيفي    فصل نهم :1-9 نحوة نگهداري شير و فراورده هاي آن2-9 مقايسه ارزش غذايي شير خام، شير پاستوريزه و شير استريليزه3-9 افزودني هاي مجاز4-9 بازدارنده هاي رشد ميكروبيفصل دهم: آزمايشات كنترل كيفيت1-10 آزمون هاي شيميايي1-1-10 اندازه گيري درصد چربي2-1-10 اندازه گيري درصد پروتئين3-1-10 تعيين مادة خشك4-1-10 آزمونهايي كه در هنگام دريافت شير خام انجام مي گيرد5-1-10 تشخيص آنتي بيوتيك در شير6-1-10 تست فسفاتاز 7-1-10 تست پراكسيداز 8-1-10 تست آب اكسيژنه9-1-10 تعيين درصد نمك10-1-10 تعيين اسيديته11-1-10 تعيين غلظت سود و اسيد2-10 آزمون هاي ميكروبي1-2-10 آزمايش احياء متيلن بلو در شير خام (ردوكتاز)2-2-10 آزمون اسپوركانت3-2-10 شمارش كلي ميكروب ها (توتا)4-2-10 روش شمارش و تشخيص كليفرم ها5-2-10 روش جستجو و شناسايي اشريشياكلي6-2-10 شناسايي استافيلوكوكوس اورئوس7-2-10 روش شناسايي كپك ها (كپك و مخمر)8-2-10 تست فينگر9-2-10 كشت آب مسيرهاي CIP 3-10 فرم ارزيابي محصولاتنتيجه گيريمنابع و مآخذضميمه

دسته بندی: عمومی » صنایع غذایی

تعداد مشاهده:
5856
مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.zip

فرمت فایل اصلی: doc
تعداد صفحات: 168

حجم فایل:14,397
کیلوبایت

 قیمت:

35,000 تومان

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.

 
پرداخت و دریافت فایل

به اشتراک بگذارید:

محتوای فایل دانلودی:

در قالب word و در 168 صفحه، قابل ویرایش.

برچسب ها:
شرکت تولیدکننده رب گوجه فرنگیکارخانه تولیدکننده رب گوجه فرنگیگزارش کارآموزی شرکت تولیدکننده رب گوجه فرنگیگزارش کارآموزی کارخانه تولیدکننده رب گوجه فرنگیدانلود شرکت تولیدکننده رب گوجه فرنگیگزارش کارآموزی رایگان شرکت تولیدکننده رب گوجه فرنگی